Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2007

Φάροι Φωτός ~ Εν-θυμήσεις από την Εστία

Χαιρετίσματα από την Εστία.

Αγαπημένοι, είναι μια μαγική στιγμή στην εξέλιξη σας. Αν μπορούσατε να δείτε τον εαυτό σας μόνο για μια στιγμή με τον τρόπο που σας βλέπουμε εμείς θα καταλαβαίνατε γιατί σας λέμε ότι είναι περά από την φαντασία σας. Μπροστά μας βρίσκονται οι άνθρωποι που πυροδότησαν την εξέλιξη που άλλαξε Όλα Όσα Είναι. Η συγκεκριμένη εξέλιξη προχωράει τώρα με εντυπωσιακούς ρυθμούς, η πρόοδός της είναι γεωμετρική. Δεν προστίθεται πια το 1 στο 2 στο 3 στο 4, η κίνηση είναι από το 1 στο 10 στο 100 στο χίλια στο δέκα χιλιάδες γιατί κινητοποιήσατε το πάθος σας υπό μορφή εξέλιξης. Τολμήσατε να προχωρήσετε πέρα από τα όρια συστημάτων πεποιθήσεων που περιορίζουν το ποιοί είστε.

Θεραπεύοντας το Χάσμα στο Χωροχρονικό Συνεχές

Καθώς η συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας εξελίσσεται, παρατηρούνται μεγάλες αλλαγές παντού. Είναι φανερό στα παιδιά που γεννιούνται με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Το βλέπετε στα εκπαιδευτικά σας συστήματα και στις θρησκείες της Γης. Σύντομα θα είναι εμφανές και σε όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου γιατί και αυτές πρέπει να αλλάξουν αν θέλουν να συνεχίσουν να υπάρχουν. Ναι, και αυτοί ακολουθούν καθώς υπάρχουν πολλοί Εργάτες του Φωτός που εργάζονται για κυβερνήσεις. Τοποθετήθηκαν επίτηδες σε αυτές τις θέσεις για να διευκολύνουν τις συγκεκριμένες μεταβολές όπως και κάνουν αυτή τη στιγμή.

Όπως σας έχουμε πει προηγουμένως, η Λεμουρία δεν βούλιαξε. Αναλήφθηκε. Πρωτοστατήσατε για να ανοίξετε την πόρτα ωστε να ακολουθήσουν κι άλλοι. Αυτός ο διαχωρισμός ωστόσο, δημιούργησε ένα χάσμα στον χωροχρόνο με αποτέλεσμα μια τεράστια ενεργειακή φυσαλίδα στην Συμπαντική Ενέργεια που τελικά οδήγησε στην βύθιση της Ατλαντίδας. Το χωροχρονικό συνεχές μεταφέρει αυτή τη φυσαλίδα μέχρι και σήμερα. Συνεπώς, αποφασίστηκε ότι αυτή τη φορά αν δεν φύγετε όλοι δεν φεύγει κανένας. Είναι πανέμορφο και δεν το εμπνευστήκαμε εμείς αλλά εσείς. Εσείς σταματήσατε τον χρόνο και είπατε «Θα ξεκινήσουμε με διαφορετικούς κανόνες. Θα αλλάξουμε τα πράγματα, θα προχωρήσουμε και όλα θα γίνουν πολύ διαφορετικά αυτή τη φορά». Ένα από τα πράγματα που κάνατε σε εκείνη τη φάση ήταν να κρύψετε την κρυστάλλινη ενέργεια που χρησιμοποιούσατε στις μέρες της Ατλαντίδας από τον εαυτό σας. Αυτό που δίνει περισσότερο την αίσθηση ότι εργάζεστε με κρυστάλλινη ενέργεια είναι αυτό που αποκαλείτε ηλεκτρισμό αν και πάλι, δεν πλησιάζετε τις δυνατότητες που είχατε με την κρυστάλλινη ενέργεια η οποία είχε την ικανότητα να πολλαπλασιάζει την ενέργεια της καρδιάς. Βρίσκεστε όμως εδώ σήμερα και είναι μια από τις επιλογές που έχετε μπροστά σας.

Δεν ήταν παρά πρόσφατα που οι επιστήμονες σας ανακοίνωσαν ότι η προσεχής περίοδος των τυφώνων στην Ανατολική Ακτή των Η.Π.Α. θα είναι από τις χειρότερες που έχουν ποτέ εμφανιστεί στον Πλανήτη Γη. Η κρυστάλλινη ενέργεια που αναδύεται μέσα από την Γη στο σημείο όπου φυλάσσονταν οι Ατλάντειοι κρύσταλλοι είναι πρωταρχικά υπεύθυνη για την δημιουργία όλης αυτής της αναστάτωσης. Υπάρχει ένα μέρος γνωστό ως Τρίγωνο των Βερμούδων όπου στεγάζονταν ασφαλώς οι Ατλάντειοι κρύσταλλοι της δύναμης, όμως τώρα που η συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας φτάνει σε ένα επίπεδο που σας επιτρέπει να τους χρησιμοποιήσετε, έχουν επανενεργοποιηθεί. Φανταστείτε τώρα, ενέργεια που απορρέει απευθείας από την Γη. Αν έλειπε ένα πράγμα, η περιστροφή της Γης, θα είχε την τάση να παραμείνει μια μοναδική δέσμη. Η περιστροφή στριφογυρνά την ακτίνα που πηγάζει από την Γη. Αν δεν χρησιμοποιήσετε την ενέργεια των Ατλάντειων κρυστάλλων της δύναμης, η ενέργεια θα στριφογυρνά και θα μετατρέπεται σε ανεμοστρόβιλους. Τώρα έχετε την ευκαίρία να πάρετε την ενέργεια της καρδιάς σας και να αγγίξετε άλλους ανθρώπους. Συμπλέξτε την ενέργεια της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας, την μια καρδιά με την άλλη. Θα έχει την μεγαλύτερη διαφορά στον κόσμο και θα μεταβάλλετε το αποτέλεσμα αυτών που έχουν προβλέψει οι μεγαλύτεροι σας επιστήμονες γιατί δεν μεταφέρουν αυτοί την αλήθεια σας στην επιστήμη τους. Εσείς μεταφέρετε την αλήθεια σας. Εσείς είστε οι δημιουργοί. Σας προκαλούμε να ξεκινήσετε τώρα μια δημιουργία από πρόθεση, συνδέοντας την ενέργεια της καρδιάς των Ατλαντείων ημερών και επιστρέφοντας στο ποιοί ήσασταν και στο μεγαλείο σας με την σκόπιμη απομάκρυνση του ριζικού φόβου. Κάνοντάς το, γκρεμίζετε τα τελευταία φράγματα που θα μπορούσαν να σας εμποδίσουν να σταθείτε μέσα στην δύναμη σας. Αυτές οι πράξεις θα αρχίσουν να θεραπεύουν το χάσμα στον χωροχρόνο που ξεκίνησε τις τελευταίες μέρες της Λεμουρίας.

Εφαρμόζοντας την Κρυστάλλινη Ενέργεια σε Πολλαπλές Διαστάσεις

Θα σας δείξουμε μερικά διασκεδαστικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με την κρυστάλλινη ενέργεια μιας και έχουμε εργαστεί μαζί πάνω στην πολυδιαστατότητα και στο πως να γίνετε πολυδιάστατοι σε διάφορα επίπεδα. Τα παιδιά που γεννιούνται τώρα στον πλανήτη εισέρχονται με πλήρεις πολυδιαστασιακές ικανότητες. Γεννιούνται με την δυνατότητα να βλέπουν σε παραπάνω από μια διαστάσεις του χωροχρόνου. Ας γίνει κατανοητό αρχικά ότι υπάρχουν 12 διαστάσεις συμπεριλαμβανομένου του σημείου αντίληψης. Εν συνεχεία να ξέρετε στη ότι υπάρχουν άλλες ευκαιρίες να κάνετε ελαφρώς διαφορετικές επιλογές σε παράλληλες ζωές με την ίδια ψυχή. Πρόκειται ουσιαστικά για μια ψυχή που βιώνει 12 διαφορετικές εμπειρίες στον Πλανήτη Γή.

Σας πληροφορούμε ότι τώρα είναι δυνατόν να εξέλθετε από αυτή τη μια ζωή, να έρθετε εδώ, να πάρετε κάποια πράγματα και να επιστρέψετε. Αρχικά θα πάρετε μικρά πράγματα. Θα πάρετε ιδέες και αντιλήψεις. Θα πάρετε ευκαιρίες, πιθανότητες, όνειρα και σκέψεις. Καθότι δεν υπάρχει φρένο για τον άνθρωπο, σύντομα θα πάρετε πράγματα με αληθινά φυσική υπόσταση . Είστε τόσο ευφάνταστοι. Θα μοιραστούμε κι ένα μυστικό μαζί σας μιας και ψάχνετε τόσο πολύ καιρό για το μυστικό των ταξιδιών στο χρόνο. Το ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε μια συνταγή που θα κάνει δυνατή την κατανόηση του ταξιδιού στο χρόνο, σας την έχουμε ξαναπεί μάλιστα. Η συνταγή είναι απλώς η εφαρμογή της διαδικασίας που συνιστά την καμπύλη Φιμπονάτσι, γνωστή στον κόσμο σας σαν μαθηματική φόρμουλα αποκαλούμενη Χρυσή Τομή. Στην σχέση του Ορθογωνίου Πλέγματος με την Χρυσή Τομή βρίσκεται το κλειδί της ψευδαίσθησης του γραμμικού χρόνου. Κατανοείστε επίσης ότι η ταχύτητα αυτού που αποκαλείτε φως δεν είναι μια σταθερά αλλά ένας σημειοδότης και θα αρχίσετε να κατανοείτε τον τρόπο που ουσιαστικά σημειώνεται ο χρόνος στην ψευδαίσθηση του Παιχνιδιού που παίζετε. Ο χρόνος είναι μια ψευδαίσθηση. Να το ενδιαφέρον κομμάτι: μόλις αρχίσετε να μετακινείστε από διάσταση σε διάσταση και να βιώνετε την εμπειρία αυτής της κίνησης δεν θα έχετε πλέον την επιθυμία να ταξιδέψετε στον χρόνο γιατί θα σας φαίνεται ασήμαντο. Θα καταλάβετε ότι ο χρόνος είναι απλά μια ψευδαίσθηση που απολαμβάνετε στη διάρκεια αυτού του Παιχνιδιού. Ο χρόνος δεν εξυπήρετει τίποτα άλλο πέρα από το να σας παρέχει την ευκαιρία να παίξετε ένα Παιχνίδι σε ένα γραμμικό χρονικό πλαίσιο, με ένα παρελθόν, παρόν και μέλλον - ή την ψευδαίσθηση ενός παρελθόντος, παρόντος και μέλλοντος.

Μια Πολυδιαστασιακή Άσκηση με την Χρήση των Αγρογλυφικών

Σας λέμε ότι καθώς θα αισθάνεστε πιο άνετα με το ταξίδι ανάμεσα στις διαστάσεις θα κάνετε φίλους σε άλλες διαστάσεις του χωροχρόνου. Μερικές φορές αρκεί μόνο να κλείσετε τα μάτια σας. Εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς πως θα εκφράσετε αυτή την ενέργεια, αν θα την χρησιμοποιήσετε για την προσωπική σας ενδυνάμωση ή για την ενδυνάμωση άλλων ή ακόμη και για προσωπική σας ευχαρίστηση. Τι ιδέα, ε; Λίγοι έχετε συνηθίσει να το ψάχνετε, αλλά σας πληροφορούμε ότι το μυστικό του να γίνετε η ανώτερη έκφραση του εαυτού σας σε αυτό τον πλανήτη κρύβεται στο να απολαμβάνετε την προσωπική σας χαρά. Ο προσωπικός σας Παράδεισος στην Γη ξεκινά εδώ και τώρα. Η προσπάθεια να γίνετε πολυδιαστασιακοί αποτελεί μια από τις ευγενέστερες χρήσεις της κρυστάλλινης ενέργειας.

Όπως προχωράτε θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε την ζωή με καινούριους τρόπους. Θα σας δώσουμε μια μικρή, ευχάριστη, πολυδιαστασιακή άσκηση για να σας δείξουμε πόσο δυνατοί ειστε και να σας βοηθήσουμε να χρησιμοποιήσετε την κρυστάλλινη ενέργεια των Ατλάντειων Κρυστάλλων. Όχι, οι επιστήμονες ανάμεσα σας δεν θα μπορέσουν να το καταγράψουν και να αποδείξουν αν υπάρχει ή όχι, σας λέμε απλώς ότι η αγάπη δεν υπάρχει στο ίδιο πεδίο με την επιστήμη. Είναι τόσο απλό. Να το αποδείξετε; Δεν μπορείτε. Αυτό που θα κάνουμε είναι να σας δώσουμε μια άσκηση και θα ξέρετε στην καρδιά σας αν δουλεύει ή όχι. Πρόκειται για μια πολυδιάστατη άσκηση και έχει χρησιμοποιηθεί στον Πλανήτη Γη. Τις περισσότερες φορές, στη συγκεκριμένη άσκηση, ήσασταν στην μεριά του δέκτη και όχι του πομπού για αυτό και σήμερα θα την αντιστρέψουμε για σας.

Θα σας ταξιδέψουμε στο φαινόμενο που είναι γνωστό ως αγρογλυφικά. Ξέρετε τι είναι ένα αγρογλυφικό; Πρόειται για μια πολυδιάστατη χρονική σφραγίδα. Αυτό είναι όλο. Πρόκειται για κάποιον σε μια άλλη διάσταση του χωροχρόνου που στέλνει μια σκεπτομορφή ικανή να αφήσει ένα σημάδι στην πραγματικότητα σας το οποίο λέει «Γειά! Εδώ είμαστε! Μην με ξεχνάς»! Είναι κώδικες; Φυσικά, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί κώδικες. Υπάρχουν μαθηματικοί κώδικες καθώς και ενεργειακές σφραγίδες οι οποίες ενεργοποιούν μόνο την καρδιά σας. Πολλές από αυτές χτύπουν στο DNA σας λέγοντας «Ωραία, είναι ώρα να προχωρήσω. Αφού το είδα κι αυτό, είναι ώρα να προχωρήσω». Από ποιόν είναι αυτά τα δώρα; Είναι από τους αγγέλους; Ναι. Είναι δώρα από τον Θεό; Ναι. Είναι δώρα από μια άλλη διάσταση του χωροχρόνου; Ναι σε όλες τις παραπάνω ερωτήσεις. Περικλείετε όλα τα παραπάνω γιατί ο πολυδιάστατος εαυτός σας μεταφέρει τον πλήρη αντίκτυπο και όλη την δύναμη του Θεού μέσα του. Φοράτε όμως ένα πέπλο που σας εμποδίζει να το δείτε και νομίζετε ότι επηρεάζεστε από οτιδήποτε εκτός από τον εαυτό σας. Θα σας δώσουμε λοιπόν την ευκαιρία να βρεθείτε στην άλλη πλευρά μιας διαδιαστασιακής άσκησης.

Ανάστροφα Αγρογλυφικά

Θα σας ζητήσουμε να συγκεντρωθείτε σε ένα σύμβολο για τουλάχιστον 30 μέρες, να μεταφέρετε αυτό το σύμβολο μέσα σας και να το κοιτάζετε συχνά. Να το σκέφτεστε όποτε μπορείτε και να το συγκρατείτε στο μυαλό σας και στην καρδιά σας.

Στη συνέχεια, με την βοήθεια της Κρυστάλλινης Ενέργειας θα δημιουργήσετε ένα αγρογλυφικό σε μια άλλη πραγματικότητα. Μπορεί να είναι οποιοδήποτε σύμβολο έχει κάποιο νόημα για σας, αφού η σημασία του στην καρδιά σας είναι που θα το μεταφέρει σε άλλες διαστάσεις ως αγρογλυφικό. Αν δεν έχετε αγαπημένο σύμβολο, σας ζητούμε να χρησιμοποιήσετε το σύμβολο του Ανθρώπινου Άγγελου.

Αυτό το σύμβολο είναι η δική μας έκφραση του ποιοι γίνεστε καθημερινά. Θα γίνετε οι δημιουργοί και οι αποστολείς των ενεργειακών σφραγίδων που αποκαλείτε αγρογλυφικά αντί για παραλήπτες τους. Ήδη κάνετε μια διαδιαστασιακή δήλωση: «Είμαστε εδώ! Μην μας ξεχάσετε!» Είναι ένα κοσμικό νεύμα. Σας λέμε ακόμη ότι στις 26 Αυγούστου 2006 θα σας βοηθήσουμε να εφαρμόσετε την κρυστάλλινη ενέργεια στο όραμά σας που θα τοποθετήσει το αγρογλυφικό σε μια άλλη χωροχρονική πραγματικότητα. Την συγκεκριμένη ημερομηνία θα συγκεντρωθούμε και θα σας βοηθήσουμε να προωθήσετε όλη αυτή την ενέργεια σε κάποια άλλη διάσταση. Την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρχει μια τεράστια σφραγίδα αγρογλυφικών, όχι στον πλανήτη σας, αλλά στον δικό τους. Όλη η ατομική σας εξάσκηση θα συντεθεί σε ένα τεράστιο αποτύπωμα στις 29 Ιουλίου. Σας ζητούμε να λάβετε μέρος, αν τολμάτε. Σας ζητάμε να παίξετε διαδιαστασιακά, να αρχίσετε να εξασκείτε τον πολυδιάστατο εαυτό σας για να δημιουργήσετε ένα ενεργειακό αποτύπωμα δικού σας σχεδίου σε μια διαφορετική περιοχή. Δεν είχατε φανταστεί ποτέ ότι θα είχε τόση πλάκα να σταματάτε ανεμοστρόβιλους.

Ξυπνώντας από το Όνειρο

Οι άνθρωποι ξυπνούν από το όνειρο. Βάσει δικού σας σχεδίου σταλθήκατε εδώ για να παραμείνετε και να φορέσετε ένα πέπλο που θα σας εμπόδιζε να δείτε ποιοι πραγματικά είστε. Η μεγαλύτερη χαρά σας, η μεγαλύτερη επιθυμία σας στην αρχή αρχή, ήταν να εισέρθετε, να φορέσετε αυτό το πέπλο, να σκοντάφτετε ο ένας πάνω στον άλλο και να μην είστε σε θέση να θυμηθείτε ποιοι είστε. Υπήρξατε πέρα για πέρα επιτυχείς. Τώρα αυτό αρχίζει να αλλάζει. Σας πληροφορούμε, αγαπημένοι, ότι, σαν αγγέλων στον ουρανό, η μέγιστη επιθυμία μας είναι να ανοίξουμε τα μάτια σας, να διώξουμε τον ύπνο καθώς αρχίζετε να αφυπνίζεστε από το όνειρο. Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιθυμία μας από αρχής της ύπαρξης μας και να ΄στε λοιπόν, την υλοποιείτε. Δεν θα αργήσετε να στραφείτε ο ένας προς τον άλλο και να παίξετε τον Ανθρώπινο Άγγελο ο ένας για χάρη του άλλου. Για αυτό ο Ανθρώπινος Άγγελος είναι ένα Παιχνίδι Σημείων. Σημείο. Αυτό είστε! Και θα είμαστε εκεί με την μεγαλύτερη αγάπη για να σας κοιτάμε στα μάτια και να κοιτάμε μέσα στην καρδία σας βοηθώντας σας να θυμηθείτε ποιοι είστε και να ξυπνήσετε από αυτό το όνειρο. Στην συνέχεια θα σας ζητήσουμε να ξεχυθείτε και να βοηθήσετε και άλλους να ξυπνήσουν γιατί αυτό ήρθατε να κάνετε εδώ. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη επιθυμία σας όταν συγγράψατε την παρουσία σας εδώ αυτή τη χρονική στιγμή.

Περιμένοντας στην Ουρά στους Ουρανούς

Επιθυμούμε να σας αφηγηθούμε κάτι ακόμη σχετικά με την αρχική συγγραφή του ρόλου σας σε αυτή την ζωή. Ήρθε κάποια στιγμή στην Εστία που οι ψυχές γνώριζαν ότι θα μπορούσαν να διασταυρωθούν με μια χρονογραμμή οπότε και θα λάμβανε χώρα η μεγάλη εξέλιξη και θα ήταν δυνατό να ολοκληρωθεί ότι είχε ξεκινήσει με την Λεμουρία και την Ατλαντίδα. Κληθήκατε όλοι για να έχετε την ευκαιρία να ανα-δημιουργήσετε τις ίδιες δονήσεις που είχατε στις μέρες της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας έτσι ώστε να μπορέσετε να τις αλλάξετε και να γίνει αυτή την φορά με διαφορετικό τρόπο. Κάθε ψυχή, παντού, σε όλες τις διαστάσεις του χωροχρόνου κλήθηκε και έτσι δημιουργήθηκε μια τεράστια σειρά. Έχουμε ξανακάνει λόγο για αυτή την ουρά, αλλά είναι καιρός να σας το θυμήσουμε. Συνέβη κάτι εξαιρετικά ασυνήθιστο, τουλάχιστον ασυνήθιστο για τα μέτρα της Γης. Όταν βρίσκεστε στην Εστία, στους Ουρανούς, αποτελείτε ο ένας μέρος του άλλου, δεν υπάρχει λοιπόν διαχωρισμός. Ούτε ανάμεσα στους ανθρώπους υπάρχει διαχωρισμός αν και όλοι περιφέρεστε πιστεύοντας ότι είστε ξέχωροι ο ένας από τον άλλο. Όλα τα όντα που θα μπορούσαν να εισέρθουν, να πάρουν ανθρώπινη μορφή και να έχουν μια εμπειρία σαν άνθρωποι σχημάτισαν μια τεράστια ουρά. Ζύγωνε το τέλος ολόκληρου του Παιχνιδιού και όλες οι ψυχές που θέλησαν να εισέρθουν και να βοηθήσουν να γίνει η αλλαγή συνέθεσαν την ουρά. Τότε ακριβώς συνέβη: ο πρώτος στην ουρά γύρισε στον πισινό του και είπε «Έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες από εμένα να κάνεις την διαφορά και, εφόσον αποτελούμε ο ένας μέρος του άλλου, σε παρακαλώ πάρε την θέση μου». Έτσι ο πρώτος έκανε στην άκρη και άφησε τον δεύτερο να πάρει την θέση του. Ακολούθησε μια τεράστια ανακατωσούρα ολόκληρης της σειράς καθώς το ίδιο συνέβη κατά μήκος των δισεκατομμυρίων ψυχών που περίμεναν να επαν-έρθουν στο Παιχνίδι και την απάρτιζαν. Οι ψυχές με τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν την διαφορά σε αυτόν τον πλανήτη ήρθαν στην αρχή της ουράς με την υποστήριξη όλων των υπολοίπων. Και έτσι έγινε. Με μεγάλη τους χαρά έκαναν στην άκρη ώστε οι μεγαλύτερες ψυχές να βρεθούν εδώ και να κάνουν την διαφορά... και κάθεστε εδώ. Αγαπημένοι, είστε οι εκλεκτοί. Είστε αυτοί που για χάρη σας, για να μπορέσετε να βρεθείτε εδώ, ακριβώς αυτή την χρονική στιγμή και να κάνετε την διαφορά, οι υπόλοιποι παραμέρισαν. Έκαναν στην άκρη καθώς ήξεραν ότι είχατε τις περισσότερες πιθανότητες να επανενώσετε την Λεμουρία και την Ατλαντίδα.

Σας ζητάμε να αναλάβετε την δύναμη σας τώρα. Και αν ποτέ ξεχάσετε ποιοι είστε, και αν ποτέ αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας, σας ζητούμε να πάρετε μια βαθιά αναπνοή και να συνδεθείτε με όλες εκείνες τις ψυχές που παραμέρισαν για να μπορέσετε να βρεθείτε στην αρχή της ουράς. Είναι εκεί πίσω, ζητωκραυγάζοντάς σας όπως δεν φαντάζεστε. Ένα δέκατο του αντίλαλου του χειροκροτήματος και της χαράς τους να ακούγατε, δεν θα αμφισβητούσατε τον εαυτό σας ποτέ ξανά. Ήρθατε εδώ για να κάνετε την διαφορά. Εκμεταλευτείτε αυτή την ευκαιρία. Κάντε το τώρα σε κάθε διάσταση του χωροχρόνου που υπάρχετε. Η ανθρωπότητα εξελίσσεται. Το 2012 είναι σήμερα εδώ και είναι δουλειά σας να το μεταφέρετε στην Εστία. Να ξέρετε ότι θα σας υποδεχτούμε με ανοιχτές αγκάλες καθώς ξυπνάτε από το όνειρο με το όμορφο χαμόγελο σας και την αγάπη που γεμίζει την καρδιά σας. Να θυμάστε, σημείο. Αυτό είστε!

Σας ζητούμε με την μεγαλύτερη ευδαιμονία να φέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλο σαν το κομμάτι του Θεού που είστε. Να θυμάστε ότι όλα είναι ένα Παιχνίδι και να Παίζετε καλά μαζί.

Eσπάβο.

το Γκρουπ


Αυτές οι πληροφορίες προορίζονται για κυκλοφορία και μπορούν να διαδίδονται ελεύθερα, στο σύνολο ή μέρος τους, υπό τον όρο ότι συμπεριλαμβάνεται το παρόν σημείωμα. Το υλικό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την προϋπόθεση ότι όλα τα δικαιώματα συμπεριλαμβανομένων των πνευματικών δικαιωμάτων του μεταφρασμένου υλικού, παραμένουν στον αρχικό κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων. Περαιτέρω πληροφορίες από το Γκρουπ είναι διαθέσιμες στην διεύθυνση: http://Lightworker.com.
Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδοθεί το Φως!

1 σχόλιο:

Mind-In-Peace είπε...

Γεια σας
είμαι χαρούμενος που ανακαλύπτω το μπλοκ αυτό γιατί είμαι ομοιδεάτης :-) και έχω κάνει και εγώ κάποια εργασία που με χαρά να τη μοιραστώ μαζί σας.
βρίσκεται σε αυτές τις ιστοσελίδες:

http://imerasimeramayancalendar.blogspot.com/

http://mind-in-peace.blogspot.com/

http://www.4um.gr/index.php?mforum=932959919956949

http://the-mayan-calendar.pblogs.gr/

Με εκτίμηση
Αγάπη και φως
mind-in-peace